Part Time Management
Replacement Partners logo

PRENUMERERA PÅ KVALIFICERAD KOMPETENS

Part Time Management

Med vår service Part Time Management får ni tillgång till erfaren och kvalificerad kompetens utefter ert behov. Part Time Management innebär att ni abonnerar på en ledningsroll där omfattningen är någon eller några dagar per vecka eller månad, beroende på behovet. Part Time Management passar bäst i verksamheter som inte har behov av en egen anställd i den aktuella rollen, men samtidigt vill ha tillgång till kvalificerad kompetens och erfarenhet.

 

Några exempel

Entreprenörer med finansiering via Venture Capital som driver bolag från grunden behöver ofta ledarskapsförsörjning i de olika faser av tillväxt som bolaget genomgår. En kvalificerad Part Time Manager CFO kan exempelvis lägga två dagar i veckan med att hjälpa start-up bolaget med att få bolagsstyrning och rapporteringsstruktur på plats, hålla kontakter med investerare och banker samt se till att budget och likviditet hålls i schack. Den löpande ekonomihanteringen lämnas med fördel över till en anställd eller inhyrd ekonomihandläggare eller till en redovisningsbyrå, under Part Time Manager CFOs ansvar.

 

 

Ett mindre bolag som har behov av en HR-chef, men inte varje dag, kan abonnera på en Part Time Manager som HR-chef. Förutom att få tillgång till en erfaren personalchef som huvudkontakt så får bolaget tillgång till specialiserad kompetens när olika behov uppstår, t.ex. personalärenden, fackförhandlingar, avtalsfrågor, ersättningsfrågor och uppsägningar men också som stöd åt chefer. Genom att abonnera på en Part Time Manager HR-chef från Replacement Partners har ni alltid en hot-line tillhands, även om den avtalade HR-chefen inte är på plats just den dagen ett akut behov uppstår.

 

Andra exempel på roller som Part Time Manager är affärsjurist och inköpschef. Oavsett roll så arbetar Replacement Partners med samma kvalitetssäkrade process i tillsättningen av en Part Time Manager som en Interim Manager. Tillsammans med uppdragsgivaren gör vi en bedömning av omfattningen av behovet och räknar ut månadskostnaden.

 

Välkommen att höra av dig till oss för att diskutera ert behov och erhålla ett förslag på en Part Time Manager lösning!

Kontakta oss

 
 
 
 

Kloka vägar till nya uppdrag.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera