Jobba som interimare

STIMULERANDE UTMANINGAR

Jobba som interimare

Att jobba som interimchef är för många en ny karriärväg. Efter flera år i ledande befattningar som anställd söker man helt enkelt nya stimulerande utmaningar där all sin samlade erfarenhet kan komma till nytta i nya sammanhang. Att styras av konkreta mål och kunna se konkreta resultat av sina insatser i uppdragen är viktiga drivkrafter för en interimschef från Replacement Partners. Nästa interimsuppdrag blir ännu en ny utmaning. Nöjda kunder är a och o fören framgångsrik interimskarriär.

 

Men dagens arbetsliv är mer dynamiskt och en större flexibilitet efterfrågas, bland annat i samband med rekrytering. Därför kan en interimslösning också vara steget till en ny anställning. Sådana situationer klargörs redan i samband med att uppdraget specificeras.

 

Oavsett, så kvalificerar Replacement Partners alla våra interimchefskandidater innan vi rekommenderar dem till en uppdragsgivare. Vi gör detta genom att gå igenom cv, göra intervjuer, ta referenser och utföra bakgrundskontroll.

 

Som interimchef är du normalt en frilansande egenföretagare med F-skatt och momsregistrering. Har du inget bolag idag så hjälper vi dig med bolagsbildningsproessen. I särskilda fall kan vi göra en tidsbegränsad anställning hos Replacement Partners.

 

Integritet och dataskydd

Replacement Partners anlitas av uppdragsgivare för att hitta och placera kandidater för interimsuppdrag. Som en av våra interimskandidater är din integritet av yttersta vikt för oss. För att säkerställa att vi kan erbjuda dig relevanta uppdrag behöver vi ditt samtycke för att lagra och behandla dina personuppgifter. Om du inte aktivt samtycker, genom att skicka in ditt cv till oss, är Replacement Partners skyldig enligt lag att permanent radera dig från vår databas. Vi kan då inte längre erbjuda dig uppdragsmöjligheter. Läs vår dataskyddspolicy här (PDF).

Kontakta oss